Yannick Sarin leidt bij SD Worx tax-legal-reward team in Franstalig België

Mont-Saint-Guibert, Yannick Sarin stuurt bij HR-dienstverlener SD Worx het tax-legal-reward team aan in Wallonië en Franstalig Brussel. Ze zal rapporteren aan Leen Van Damme, Business Unit Manager Consulting. Eerder was Yannick Sarin bij SD Worx regiodirecteur Large Enterprises voor Wallonië. Ze leidde de commerciële ploeg en de consultants die klanten met meer dan honderd werknemers adviseren vanuit de regionale kantoren in Brussel, Charleroi en Luik.

In haar nieuwe functie zal Yannick Sarin de consultancydiensten van SD Worx vertalen naar de lokale markt.

Consultancyprojecten situeerden zich vroeger haast zonder uitzondering in grotere dienstenbedrijven. Maar de arbeidsmarkt evolueert, de medewerker vraagt meer flexibiliteit en de werkgever wil zijn goeie mensen behouden in de strijd voor talent. 

Toegankelijk advies voor alle soorten bedrijven

Yannick Sarin zal in haar nieuwe functie de nieuwe strategie van de Consulting divisie op de kaart zetten. Die strategie zet ten eerste volop in op digitalisering. Ten tweede moet het aanbod voordelen opleveren voor zowel de werkgever als de werknemer.

Yannick Sarin: “Wat mij in de nieuwe functie vooral aanspreekt, is om als consultant HR-oplossingen en advies voor iedereen toegankelijk te maken. SD Worx heeft soms de naam alleen met grotere bedrijven te werken. Niets is minder waar en dat beeld wil ik bijstellen. Dat zal niet van vandaag op morgen gebeuren, ik zal de tijd nemen om een kwalitatief sterk aanbod neer te zetten, aangepast aan de lokale markt. Het heeft geen zin om het bestaande aanbod zomaar te kopiëren: er leven hier andere vragen. Dus ga ik user groups ontwikkelen, luisteren naar wat de klanten echt willen en vragen hoe zij naar onze producten en diensten kijken. Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Daarnaast wil ik mijn bestaande netwerk snel uitbreiden en onze naamsbekendheid verder ontwikkelen. Er ligt dus heel wat werk op de plank. Het voordeel is dat ik de klanten binnen het segment van Large Enterprises alvast zeer goed ken vanuit mijn vorige functie. Ik wil dan ook van daaruit vertrekken om dan nadien nieuwe markten aan te boren.”

Yannick Sarin (45) startte haar carrière bij SD Worx in 2000 en werkte vanuit Wallonië drie jaar lang als accountmanager voor kmo-klanten. In 2003 werd ze Team Manager bij de ploeg die grotere bedrijven bedient. In 2010 startte ze in Wallonië als Regiodirecteur voor Large Enterprises. Yannick Sarin behaalde een master als Vertaler aan de universiteit in Mons en een master in bedrijfsbeheer aan de universiteit van Luik.

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 2.700 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent elke maand zowat 2,35 miljoen lonen internationaal en heeft eigen kantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 31 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

Contacteer ons
Joy Delagrange Account Executive, Grayling
Joy Delagrange Account Executive, Grayling
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com