Thibault Deketelaere bij SD Worx aan de slag als Manager Large Enterprises Wallonië

Thibault Deketelaere is bij HR-dienstenleverancier SD Worx de nieuwe Manager Large Enterprises voor Wallonië. In zijn functie onderhoudt hij de relatie met de bestaande grotere Waalse klanten en zal hij de dienstverlening in drie domeinen verder ontwikkelen: de klassieke payroll, de BPO-tak (business process outsourcing), waar bedrijven de payroll volledig uitbesteden en zich eventueel ook voor andere HR-taken kunnen laten bijstaan en tot slot payroll on site, waarbij SD Worx de dienstverlening bij de klant ter plekke verzorgt.

“Payroll is een vaste waarde in mijn loopbaan: ik werkte jaren als redacteur sociaal recht en juridisch adviseur, werd nadien kantoordirecteur om de payroll voor kleinere bedrijven te beheren en werkte de laatste vier jaar bij Solvay om ook daar de payroll te beheren. Die ervaring en kennis komen uitstekend van pas in mijn nieuwe functie bij SD Worx. In de payroll zit veel beweging, zowel fiscaal als sociaal-juridisch. Het is een gecompliceerde materie en net dat maakt het boeiend. Maar ook het managen en coachen is iets wat me aanspreekt in de job”, aldus Thibault Deketelaere.

“Mijn collega’s hebben een zeer goede kennis van onze klanten en de markt in Wallonië. Het is een enthousiaste groep, uitstekend opgeleid en competent. We hebben daarnaast kwalitatief zeer goed ontwikkelde HR-software, ook voor mobiel gebruik. Dat alles garandeert dat we onze klant de best geïntegreerde oplossing bieden, volgens wat hij nodig heeft.”

Thibault Deketelaere (44) behaalde een master in Rechten aan de UCL en een bijkomende master in Sociale Rechten aan de ULB.

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 3.600 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent maandelijks 4,15 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 31 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

Contacteer ons
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com