SD Worx wint categorie ‘Sociaal Secretariaat’ tijdens Fit for the Future Awards 2016

Tijdens de uitreiking van de ‘Fit for the Future Awards 2016’ werd SD Worx verkozen tot beste sociaal secretariaat. Deze awards worden uitgereikt door de stichting ‘Forum For the Future’, die professionele boekhouders en fiscalisten en hun belangenverenigingen verzamelt. Vierduizend deelnemers aan de zevende editie van het jaarlijkse congres konden stemmen voor een product of dienst in twaalf verschillende categorieën. 

‘Forum For the Future’ werd opgericht door de beroepsverenigingen van de accountants en belastingsconsulenten (IAB), erkende boekhouders en fiscalisten (BEBF) en de bedrijfsrevisoren (IBR). Tijdens hun jaarlijks congres verzamelen ze professionals uit de sector van de economische beroepen en iedereen die actief is in boekhouding, fiscaliteit, audit en financiën.

SD Worx won de categorie ‘Sociaal Secretariaat’ omdat het zijn diensten aanpast aan de groeistrategie van de klant, complementaire diensten aanbiedt en innovatieve technologieën gebruikt.

Eric Janssens, directeur KMO bij SD Worx: “We zijn erg opgetogen met deze award: accountants en boekhouders hebben ons tot beste sociaal secretariaatspartner verkozen. Net die groep is een heel belangrijke partner voor ons en van groot belang in onze KMO-groeistrategie. Door continu in te spelen op nieuwe technologieën en rekening te houden met de veranderingen in de sector, slagen wij erin om onze klanten echt Fit for the Future te maken, volgens de wensen van de klant.”

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 3.600 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent maandelijks 4,15 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 31 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

Contacteer ons
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com