SD Worx verwelkomt Ceridian bij de Payroll Services Alliance

Payroll Services Alliance bedient nu 120.000 klanten, goed voor ruim 30 miljoen loonberekeningen per maand

Brussel - Ceridian, een wereldwijde HR-speler, treedt toe tot de Payroll Services Alliance, een strategisch netwerk van payrollexperten. De Payroll Services Alliance werd in 2010 opgericht door SD Worx en Aditro. Toonaangevende spelers bundelen er hun krachten om over landsgrenzen heen een consistente dienstverlening aan te bieden. Met Ceridian erbij doet de alliantie haar intrede op de Amerikaanse en Canadese markt. 

Dankzij deze samenwerking heeft de Payroll Services Alliance nu wereldwijd 120.000 klanten met ruim 30 miljoen werknemers. Het partnership ondersteunt bovendien de Dayforce HCM-technologie van Ceridian, waaronder ook Dayforce ConnectedPay. Dayforce ConnectedPay biedt internationale bedrijven een eenvoudige oplossing voor het beheer van hun loonadministratie. De combinatie van Dayforce met lokale, landspecifieke services biedt bedrijven de mogelijkheid om hun internationale HR- en loongegevens binnen één applicatie te verwerken, terwijl ze op een sterke lokale ondersteuning kunnen rekenen. Het partnership met Ceridian past zo perfect in de strategie van de Payroll Services Alliance: Think global, act local.

“We geloven sterk in partnerships als stuwende kracht voor verdere groei,” aldus Steven Van Hoorebeke, CEO van de SD Worx Group. “Door strategisch en operationeel samen te werken binnen de Payroll Services Alliance, garanderen we onze klanten de beste dienstverlening over de grenzen heen. Met Ceridian erbij breiden we die nu uit van Europa tot de VS en Canada.”

 “We zijn zeer blij dat we deel uitmaken van de Payroll Services Alliance,” aldus Aaron Hurst, Vice President Global Solutions bij Ceridian. “Dit is een natuurlijke manier om ons payrollnetwerk uit te breiden. Met de combinatie van Dayforce en de lokale services bieden we onze klanten de best mogelijke oplossingen aan. We kijken uit naar onze samenwerking met SD Worx en alle leden van de Payroll Services Alliance, die allemaal toonaangevende payroll- en HR-providers in hun regio zijn.”

 

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 2.000 medewerkers bedienen meer dan 54.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent elke maand meer dan 1.35 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in onder andere Amsterdam, Antwerpen (HQ), Berlijn, Breda, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-La-Neuve, Luik, Luxemburg en Parijs. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 30 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

Over de Payroll Services Alliance

De Payroll Services Alliance is opgericht door SD Worx, Aditro en hun partners, als de eerste pan-Europese payrolloplossing die een consistente dienstverlening biedt over de landsgrenzen heen. In 2015 sloot Ceridian zich aan bij de Payroll Services Alliance, waardoor de dienstverlening zich nu uitstrekt van Europa tot Canada en de VS.

Alle leden van het netwerk zijn binnen hun thuismarkt toonaangevende payrollspecialisten. Ze bedienen 120.000 klanten, goed voor meer dan 30 miljoen loonberekeningen per maand. Gezamenlijk realiseren de partners een omzet van 1.500 miljoen euro.

De partners van de Payroll Services Alliance zijn Aditro (Noord-Europa); Ceridian (VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk); Cintra (het Verenigd Koninkrijk en Ierland); Elanor (Centraal- en Oost-Europa); SD Worx (West-Europa); Seresco (Zuid-Europa) en Trianon (Zwitserland).

Meer info op www.payrollservicesalliance.com

Over Ceridian

Ceridian is een internationale aanbieder van HCM-technologie met ruim 25 miljoen gebruikers in meer dan 50 landen. Het aanbod bevat het bekroonde, cloud-gebaseerde Dayforce HCM, Global Solutions, Small Business Payroll, en programma’s in LifeWorks Employee Assistance en Wellness.

Ceridian. Makes Work Life Better™. Voor meer informatie over de oplossingen van Ceridian kunt u terecht op www.ceridian.com.

 

Contacteer ons
Jan Van Mol Responsable International Marketing SD Worx, SD Worx
Joy Delagrange Account Executive, Grayling
Jan Van Mol Responsable International Marketing SD Worx, SD Worx
Joy Delagrange Account Executive, Grayling
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com