SD Worx verstevigt positie in Wallonië met aanstelling van Marie-Caroline Mathelot

Nieuwe Director Business Development voor Wallonië

SD Worx, specialist in HR-oplossingen en loonbeheer, verstevigt zijn positie in Wallonië en versterkt zijn teams met de aanstelling van Marie-Caroline Mathelot, die op 19 januari 2015 tot Director Business Development voor Wallonië werd benoemd.

Marie-Caroline Mathelot is juriste van opleiding en geen onbekende in het domein van human resources. Ze heeft ervaring opgedaan bij onder andere Creyf’s (nu Start People), waar ze verschillende commerciële functies heeft bekleed, en bij Randstad.

Sinds 2011 was ze bij Galilei actief als Business Manager voor Wallonië.

Bij SD Worx is Marie-Caroline Mathelot verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling in Wallonië en de uitbreiding van de naamsbekendheid in deze regio.

"Ik deel met SD Worx de wil om de Waalse markt verder aan te boren en nieuwe contacten te leggen, op een exclusieve manier. Het verheugt me om te komen werken bij een onderneming op mensenmaat, waar dienstverlening en klantentevredenheid deel uitmaken van de dagelijkse strategie," licht Marie-Caroline Mathelot toe.

Met deze nieuwe stap verstevigt SD Worx zijn positie op de markt.

SD Worx

SD Worx biedt in 28 Europese landen een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. 2.000 medewerkers bedienen meer dan 51.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse. SD Worx berekent elke maand meer dan 1.200.000 lonen en heeft eigen kantoren in onder andere Antwerpen (HQ), Berlijn, Breda, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-la-neuve, Luxemburg, Luik en Parijs. SD Worx is mede-oprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 5.500.000 loonberekeningen.

Contacteer ons
Saar Bentein Consultant, Grayling
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com