SD Worx versterkt positie in Nederland en bundelt krachten met CTB Personele Systemen

In Nederland bundelen HR-dienstverlener SD Worx en softwarespecialist CTB Personele Systemen hun krachten in een joint venture. Voortaan benaderen ze gezamenlijk de markt onder de naam SD Worx. Met deze joint venture verstevigt SD Worx zijn positie als full-service aanbieder van payroll en HR in Nederland en Europa.

Door de samenwerking groeit de omzet van SD Worx in Nederland van 5,8 naar meer dan 12 miljoen euro. Het aantal medewerkers verdubbelt tot 125 collega’s. Zij bedienen voortaan meer dan 2.000 klanten en berekenen maandelijks 135.000 lonen in Nederland.

SD Worx Group, actief in 28 Europese landen, is meerderheidsaandeelhouder van deze joint venture.

Uniek aanbod in Nederland

SD Worx biedt nu in Nederland een geïntegreerd aanbod van payroll, HR en Tax & Legal aan. In Nederland is deze aanpak en positionering uniek op de markt. Mark Bloem, CEO van SD Worx in Nederland, licht deze joint venture verder toe:

“Door de krachtenbundeling met CTB Personele Systemen kunnen onze klanten meer dan ooit rekenen op innovatieve systemen én dienstverlening. We werken al bijna vijftien jaar samen met CTB en hebben bijgevolg een sterke basis om samen verder te gaan. SD Worx verwerft hiermee tevens een prominente positie in de bouw- en aanverwante sectoren.”

“Samen blijven we voor onze klanten investeren in state-of-the-art toepassingen, zoals Cobra HRM & Salaris, en een brede dienstverlening” 

aldus Rob Jeurissen, CEO van CTB Investments.

HR-dienstenleverancier SD Worx levert HR-oplossingen in 28 Europese landen in samenwerking met zijn partners van de Payroll Services Alliance.

“SD Worx heeft een zeer uitgesproken internationale groeistrategie. De joint venture met CTB Personele Systemen in Nederland past daarin. We zijn in Europa al de nummer twee op het gebied van payroll. Deze positie willen we blijvend versterken, samen met ons kwalitatief marktleiderschap” 

zegt Steven Van Hoorebeke, CEO van de SD Worx Group.

 

Over SD Worx

SD Worx biedt in 28 Europese landen een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 2000 medewerkers bedienen bijna 52.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent elke maand zowat 1.300.000 lonen en heeft eigen kantoren in onder andere Amsterdam, Antwerpen (HQ), Berlijn, Breda, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-la-neuve, Luxemburg, Luik en Parijs. SD Worx is mede-oprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 5.800.000 loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

Over SD Worx in Nederland

SD Worx mag in Nederland rekenen op meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie sociaaljuridische ondersteuning en HR-processen. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Breda.

Over CTB Personele Systemen

CTB Personele Systemen is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in innovatieve en betrouwbare HRM- en salarissystemen, bekend onder de naam Cobra HRM & Salaris. Voor zowel kleine en grote organisaties, in alle branches. 

Meer info op www.ctb.nl

Over CTB Administratie en Advies

CTB Administratie en Advies biedt vanuit 4 kantoren een volledige loon- en salarisadministratie, inclusief accountancy en belasting zaken, gericht naar het MKB met het segment bouwnijverheid als subspecialisatie.

Meer info op www.ctb-aa.nl 

Contacteer ons
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke SD Worx, SD Worx
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke SD Worx, SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com