SD Worx stelt nieuwe kantoordirecteur Brugge voor

Brugge – Barbara Van Goeye is de nieuwe kantoordirecteur van het SD Worx-kantoor in Brugge, van waaruit de hr-dienstverlener kmo’s bedient van Brugge tot aan de kust. Het kantoor van SD Worx in Brugge telt 10 medewerkers die zich op dagelijkse basis inzetten om klanten te helpen bij hun personeelsuitdagingen.

Met de complexe werkomgeving aan de kust, denk maar aan jobstudenten, flexi-jobbers en interimmers die vooral in de horeca ingezet worden, is hulp bij personeelsbeleid voor lokale kmo’s erg welkom. “Het statuut van flexi-jobs is zeer interessant voor de werkgever, aangezien hier bijvoorbeeld een bevrijdende RSZ vergoeding van 25% aan verbonden is. Veel ondernemers kunnen hier echter niet van genieten omdat ze er simpelweg nog niet van op de hoogte zijn. Daar willen wij hen uiteraard bij helpen”, zegt Barbara Van Goeye.

94% van de flexi-jobbers wordt momenteel in Vlaanderen tewerkgesteld. Bovendien is het aantal flexi-jobbers het afgelopen jaar gestegen van 24.372 (Q2 2017) naar 42.188 (Q2 2018). Voor Vlaanderen komt dit neer op 4.000 voltijdse equivalenten die met een flexi-jobstatuut tewerkgesteld zijn, of 30.000 contracten per kwartaal. Dit is dus een zeer snel groeiende tewerkstellingsvorm”, voegt Van Goeye toe.

“Met ons gepassioneerd team bieden we onze klanten professionele ondersteuning bij al hun personeelsuitdagingen. Ons aanbod gaat verder dan pure payroll verwerking. Ook op vlak van sociaaljuridische vraagstukken, hr-beleid, optimalisatie van hr-administratie,… zijn wij een volwaardige partner voor onze klanten. Deze diversiteit in ons aanbod maakt dat elke dag boeiend blijft”, aldus Van Goeye.

Barbara heeft meer dan tien jaar ervaring in de horeca- en toerismesector, waarna ze aan de slag ging als kantoorverantwoordelijke van een internationale uitzendonderneming. Daar startte ze onder meer een uitzendkantoor gespecialiseerd in de bouw op, en bouwde deze commercieel uit. Bij SD Worx legde ze zich een tiental jaar toe op o.a. efficiëntiewinsten door digitalisering van loonadministratie en HR.

Contacteer ons
Eva De Schryver Verantwoordelijke persreleaties SD Worx
Eva De Schryver Verantwoordelijke persreleaties SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com