SD Worx start partnerschap met intuo

Antwerpen - Payroll en HR-dienstverlener SD Worx gaat in zee met intuo, de Gentse scale-up gespecialiseerd in HR tech die met zijn ‘talent enablement’-platform een innovatief en digitaal alternatief biedt voor de traditionele evaluatiecycli en engagement surveys. Het partnership onderstreept de digitalisering die SD Worx volop doorvoert.

De toepassing van intuo bevat drie modules: engagement, performance en learning. Hiermee kunnen bedrijven de groei van hun medewerkers digitaal opvolgen. Steeds meer bedrijven evolueren naar een digitale toepassing met continue feedback omdat de huidige systematiek de ontwikkeling van medewerkers vaak onvoldoende steunt. Door de drie modules te integreren met elkaar, kunnen medewerkers beter opgevolgd en ondersteund worden om te groeien in hun loopbaan. De tool van intuo is modulair opgebouwd en kan worden aangepast in functie van het bedrijf in kwestie. Door het partnership kan SD Worx zijn klanten nu een end-to-end pakket aanbieden.

Grotere bedrijven zal SD Worx doorverwijzen naar intuo, die hier zelf instaat voor de implementatie en consultancy. Voor de kmo-markt wordt SD Worx een gecertifieerde reseller voor de tool van intuo. HR kmo consultants van SD Worx zullen de toepassing bij de klant installeren en aanvullend HR-advies bieden.  De technische ondersteuning blijft wel bij intuo zelf.

USG People Belgium NV maakt al gebruik van de drie modules van intuo. “Onze klassieke manier van mensen slechts jaarlijks te evalueren, was niet langer motiverend voor onze werknemers. We hadden nood aan een continuer en moderner proces met bijbehorend digitaal systeem”, voegt Els Pauwelyn, Legal & HR Manager toe.

 “We leven in een compleet nieuwe wereld, die gekenmerkt wordt door digitalisering. Hedendaagse organisaties moeten innoveren en hebben fundamenteel nieuwe oplossingen nodig om succesvol te zijn”, zegt Gilles Mattelin, co-founder bij intuo. “We zijn dan ook verheugd over het partnership met SD Worx; onze gebundelde krachten zorgen voor een stevigere positie in België en ondersteunen de verdere internationale expansie.”

“We zijn sterk complementair: intuo is een nieuw en jong HR-bedrijf dat met een gebruiksvriendelijke en slimme toepassing bedrijven helpt om hun medewerkers te engageren, op te volgen en bij te scholen. SD Worx is marktleider in payroll en HR en zet sterk in op de trend naar meer digitalisering. Een koppeling tussen ons payrollsysteem en de toepassing van intuo zou natuurlijk heel interessant zijn en kan de administratie voor de HR -manager weer doen afnemen. We geloven heel erg dat digitalisering en data HR-managers kunnen helpen om hun personeelsbeleid slimmer aan te pakken. Hierdoor kan de focus nog sterker ingezet worden op ‘employee experience’, want mensen maken nu eenmaal het verschil”, zegt Annelies Rottiers Manager Consultancy SME bij SD Worx.

Contacteer ons
Eva De Schryver Verantwoordelijke persreleaties SD Worx
Eva De Schryver Verantwoordelijke persreleaties SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com