SD Worx pakt prijs voor beste HR-software

HR-dienstverlener SD Worx heeft de Data News Award for Excellence weggekaapt in de categorie HR-software. Data News is het belangrijkste ICT-magazine in België. Alles samen waren er prijzen te winnen in dertien verschillende categorieën. De prestigieuze awards werden dit jaar al voor de zestiende keer uitgereikt. Ze belonen bedrijven, producten en personen binnen de ICT-sector. De lezers nomineren de kandidaten, een professionele gespecialiseerde jury kiest daar dan een winnaar uit.

“Voor de categorie HR-software zijn we vertrokken van een erg brede longlist, waaruit een top drie is overgehouden. De zeventien juryleden hebben hieruit met een overweldigende meerderheid voor SD Worx gekozen. Doorslaggevend was het Cornerstone OnDemand-aanbod in combinatie met het modulaire Webworx. Maar ook Protime, de software voor onder andere tijdsregistratie, werd genoemd als een belangrijke plus”

zegt Kristof Van der Stadt, hoofdredacteur bij Data News.

Cornerstone OnDemand is een geïntegreerde talent management suite voor de processen performance, succession, compensation, blended learning en recruitment. De toepassing draait in de cloud en heeft geavanceerde functies met betrekking tot predictive HR, social media en mobiel gebruik. SD Worx heeft een strategisch partnership met Cornerstone voor het aanbieden, implementeren en ondersteunen van deze oplossing. SD Worx integreert het pakket onder andere met zijn eigen payrollpakket eBlox, de XTend suite, zijn payrollsoftware binnen SAP, alsook met diverse HR- of payroll oplossingen van andere partijen.

Self service  

“Digitalisering is vandaag meer en meer van belang voor alle aspecten van HR. Daarom hebben we naast software voor loonberekening ook toepassingen voor talentmanagement, rekrutering enzovoort. Ons brede aanbod is aangepast aan de verschillende behoeften van onze klanten en kan overweg met verschillende niveaus van complexiteit. Ook de werknemer speelt steeds meer een actieve rol, vandaar dat we ook volop inzetten op employee self service: medewerkers die zelf hun afwezigheden, onkosten enzovoort ingeven, zien we zowel bij kmo’s als bij grote ondernemingen steeds vaker. We ontwikkelen die software overigens niet altijd zelf, we hoeven het warme water niet opnieuw uit te vinden. Daarom werken we samen met toonaangevende partners, in België en elders in Europa”

 zegt Harold Ryckaert, Director Large Enterprises bij SD Worx.

De awards werden op donderdagavond 7 mei uitgedeeld tijdens een galadiner in Brussel. Bart van Keer, Business Development Manager HR Software bij SD Worx, mocht de gegeerde prijs in ontvangst nemen in aanwezigheid van meer dan duizend aanwezigen.

Contacteer ons
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke SD Worx, pieter.goetgebuer@sdworx.com
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke SD Worx, pieter.goetgebuer@sdworx.com
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com