SD Worx en World First vereenvoudigen systeem van payrollwisselkoersen

Antwerpen, HR-dienstverlener SD Worx start een partnerschap met World First, het internationale betalings- en geldtransferbedrijf. De twee bedrijven bieden internationale payroll- en HR-klanten van SD Worx een gemeenschappelijke geldtransferoplossing. 

Betalingsprocessen beheren in een grote organisatie met vestigingen in meerdere landen kan duur en tijdrovend zijn. Dat geldt ook voor deviezentransacties om betalingen te doen in verschillende valuta's. Het partnerschap biedt SD Worx een efficiënte en volledig conforme betaaldienst om internationale betalingen uit te voeren tegen competitieve wisselkoersen. Klanten van SD Worx kunnen zo makkelijk betalingen instellen, transacties in meerdere vreemde valuta’s toestaan en alle bijbehorende reconciliaties en rapporteringen afwerken. Deze diensten zullen allemaal beschikbaar zijn in één enkel overzichtelijk systeem. Dat biedt een betere controle over het betalingsproces en helpt klanten tijd en kosten te besparen.

Doordat World First betalingen verricht aan meer dan 150 landen in 127 valuta’s, kunnen de klanten van SD Worx die wereldwijd actief zijn hun internationale payroll eenvoudig beheren.

 

Thierry Vanbever, Director Global Services & Solutions bij SD Worx: “Ons partnerschap met World First zorgt bij bedrijfsleiders en kopers van wereldwijde payrolldiensten voor vereenvoudiging. Het biedt hen volledige controle over en een duidelijk zicht op alle internationale betalingsprocessen. Wij bieden onze klanten nu een coherente en gecoördineerde oplossing voor snelgroeiende bedrijven die internationaal uitbreiden.”

 

Seth Harvey, Global Head of Partnerships bij World First: “Wij zijn er trots op te kunnen samenwerken met een vooruitstrevende onderneming zoals SD Worx om de wereldwijde groei en transformatie van ondernemingen te ondersteunen. In de hedendaagse geglobaliseerde wereld waarin iedereen en alles steeds meer met elkaar verbonden is, is het belangrijk dat bedrijfsleiders hun payroll probleemloos en doeltreffend in iedere munt kunnen beheren en eenvoudig en efficiënt geld kunnen verplaatsen.” 

 

Over World First

World First is een toonaangevende, bekroonde en snelgroeiende internationale FinTech-onderneming. Als expert in internationale valuta- en geldtransfer combineert World First een gespecialiseerde kennis van valutamarkten met de technische innovatie om personen en ondernemingen te helpen grensoverschrijdende valutabetalingen snel, veilig en transparant te beheren. Als een gespecialiseerd alternatief voor de algemene benadering van traditionele banken heeft World First sinds 2004 met succes meer dan £ 50 miljard gewisseld voor meer dan 120.000 personen en ondernemingen.

 

www.worldfirst.com

@World_First

 

Contacteer ons
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com