SD Worx en Televic Education samen naar de gezondheidssector voor opleidingen

Antwerpen, HR-dienstverlener SD Worx en softwareleverancier Televic Education koppelen hun HR-softwarepakketten aan elkaar. Met hun gezamenlijk aanbod richten ze zich in eerst instantie tot de social profit markt voor de organisatie en opvolging van opleidingen. 

Televics e-learningsoftware EduQare is volledig complementair met de Learning & Development module binnen het eBlox HR pakket van SD Worx. 

 

Onze module binnen eBlox HR maakt het mogelijk om een volledig opleidingsbeleid te automatiseren in de privésector. We bouwden die module samen met een tiental ziekenhuizen verder uit om nu ook helemaal aan de behoeften te voldoen van ziekenhuizen en woonzorgcentra. Maar zelf leveren wij geen content of tools voor alles wat te maken heeft met e-learning, e-practise en kennis meten. Dat doet Televic wel”, zegt David Verreth, Business Unit Manager bij SD Worx.

 

Met EduQare van Televic Education kun je zelf leer-, oefen- en testmodules aanmaken. Het platform beschikt ook over specifieke content voor de medewerkers in de gezondheidszorg. Om wettelijk in orde te zijn moeten zij de procedures en regels kennen en tal van certificaten en kwaliteitslabels (accreditatie) behalen.

 

Deze samenwerking zorgt voor een verregaande integratie tussen beide oplossingen met diverse voordelen voor HR, de leidinggevenden en de medewerkers”, zegt Joris Vanholme, Business Development manager bij Televic Education.

 

De koppeling tussen de software werd door beide bedrijven samen ontwikkeld. SD Worx en Televic Education zullen klanten uitwisselen en samen de markt op gaan. Drie ziekenhuizen zijn momenteel al in opstart.

 

 

Over SD Worx

SD Worx biedt wereldwijd een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 3.600 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent maandelijks 4,15 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 32 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

 

Over Televic Education

Televic Education is opgericht in 1956 als onderdeel van de Televic groep, en is een wereldleider in de ontwikkeling en implementatie van wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor e-learning, online testen en collaboratief leren, digitale multimedia- en taallabo's, tolkenopleidingssystemen en klasmanagementsystemen.

Meer info op www.televic-education.com

 

Contacteer ons
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Stijn De Vleeschhouwer General Manager, Televic Education
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Stijn De Vleeschhouwer General Manager, Televic Education
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com