SD Worx en Kluwer Opleidingen slaan handen in elkaar voor opleidingen

SD Worx Learning en Kluwer Opleidingen, het opleidingsaanbod van Wolters Kluwer in België, bieden voortaan een aantal opleidingen samen aan. Met dit partnership kunnen de klanten van beide marktleiders genieten van een sterker aanbod aan HR-opleidingen. 

SD Worx neemt een aantal relevante opleidingen van Kluwer Opleidingen op in zijn catalogus, waaronder bijvoorbeeld ‘Projectmanagement van A tot Z’ of ‘Excel voor HR managers’. Kluwer Opleidingen biedt dan weer enkele gespecialiseerde trainingen van SD Worx aan, zoals ‘HR Analytics’ of ‘Verzuim’.

“Onze trainers zijn gespecialiseerd in een niche-aanbod: payroll, sociaaljuridische materie en specifieke HR-thema’s. Kluwer Opleidingen biedt met zijn grote groep aan trainers een veel breder assortiment aan. Een aantal van die opleidingen zijn ook voor onze doelgroep, de HR-specialisten, interessant. Die complementariteit levert onze klanten alleen maar voordelen op”, aldus Sige Mariën, Director Consulting bij SD Worx.

“Ook voor ons is dat de belangrijkste drijfveer voor dit partnership: het aanbod aan onze klanten versterken door onze expertise samen te brengen”, zegt Johan De Meyer, directeur van Kluwer Opleidingen. “We starten dit najaar met een 10-tal gezamenlijke opleidingen maar geloven dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden.”

SD Worx Learning behaalde vorig jaar nog de HR Excellence Award voor Learning, een award die ook Kluwer Opleidingen al een aantal keren won.

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 3.600 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.
SD Worx berekent maandelijks 4,15 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 31 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

Contacteer ons
Elke Colpaert Communications Manager, Wolters Kluwer
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Elke Colpaert Communications Manager, Wolters Kluwer
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com