SD Worx breidt raad van bestuur uit

Antwerpen, HR-dienstenleverancier SD Worx heeft haar raad van bestuur uitgebreid met drie nieuwe leden: Michel Delbaere, Jan Van Acoleyen en Koen Van Gerven. De drie nieuwe bestuurders hebben veel ervaring in management en zijn thuis in de HR-wereld. Hun aanstelling past binnen de lokale en internationale groeistrategie van SD Worx. 

Michel Delbaere is oprichter en afgevaardigd bestuurder van Crop’s NV. Michel werd in 2012 voorzitter van Voka. Die functie oefende hij uit tot 2015. Michel Delbaere zetelt verder in verschillende andere raden van bestuur.

Jan Van Acoleyen is sinds januari 2007 Chief HR Officer bij Barco. Voordien was hij in verschillende andere internationale bedrijven actief in functies binnen Human Resources, zoals Agfa-Gevaert en Alcatel.

Koen Van Gerven is sinds februari 2014 CEO bij bpost. Hij heeft een lange en gediversifieerde managementcarrière achter de rug. Voor zijn komst naar bpost was hij ook zes jaar lang CEO van een sociaal secretariaat.

Groei verstevigen

“Ik ben erg tevreden dat Michel Delbaere, Jan Van Acoleyen en Koen Van Gerven aanvaard hebben om bestuurder te worden in de raad van bestuur bij SD Worx. Hiermee verzekeren we de aanwezigheid van de nodige complementaire kennis en ervaring uit diverse domeinen die voor SD Worx relevant zijn. Hun aantreden bevestigt de ambitie van SD Worx om de grootste HR-dienstverlener in België te blijven, om onze plaats in Europa verder te verstevigen en om ook buiten Europa steeds meer business te realiseren”, zegt Filip Dierckx.

Met de komst van de drie nieuwelingen komt het aantal leden binnen de raad van bestuur op tien: Filip Dierckx (voorzitter), Marc Binnemans, Dirk Collier, Michel Delbaere, Riet Docx, Patrick De Vos, Jan Van Acoleyen, Frederik Van Bladel, Koen Van Gerven en Steven Van Hoorebeke.

Foto’s

Foto’s in hoge resolutie van de drie nieuwe bestuursleden kun je hier downloaden.

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 2.000 medewerkers bedienen meer dan 54.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent elke maand meer dan 1,35 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in onder andere Amsterdam, Antwerpen (HQ), Berlijn, Breda, Brussel, Charleroi, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-La-Neuve, Luik, Luxemburg en Parijs. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 30 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

Contacteer ons
Joy Delagrange Account Executive, Grayling
Joy Delagrange Account Executive, Grayling
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com