SD Worx benoemt Bart Jonkers als nieuwe SAP business unit manager

Bart Jonkers is de nieuwe manager voor de SAP HR-activiteiten bij SD Worx. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor implementaties, dienstverlening, productinnovatie en -ontwikkeling. Ook neemt hij de actieve marktbenadering van bedrijven met SAP-HR voor zijn rekening. 

Met zijn SAP-ervaring in configuratie, onderhoud en payroll outsourcing richt SD Worx zich tot grote privébedrijven en steden, gemeentes, intercommunales en federale overheidsdiensten. Recent ontwikkelde SD Worx een gestandaardiseerde toepassing voor de overheid, aangepast aan de specifieke regels die daar gelden.

Met de klant sleutelen aan toepassingen

“Zowat honderd klanten, binnen overheid en privé, gebruiken vandaag onze SAP- en Peoplesoft dienstverlening. De hedendaagse HR-cloud-technologie biedt interessante opportuniteiten om onze klanten nog beter te bedienen en onze diensten verder uit te breiden. Dat geldt met name voor master databeheer en talent management. Ik wil gesprekken met onze klanten aangaan, peilen naar wat zij exact nodig hebben, luisteren naar hoe zij staan tegenover cloud en samen met hen de mogelijkheden bekijken en uitwerken. Ik zie ook nog heel wat potentieel in de publieke sector”, zegt Bart Jonkers. “SAP investeert heel wat in innovatie en is een zeer interessante partner om mee aan tafel te zitten. Dat maakt de job boeiend.”

Ruime expertise in HR

Bart Jonkers: “Payroll is zo complex geworden dat altijd maar meer organisaties dit uitbesteden. SD Worx heeft voldoende ervaring in huis, beheert de meest complexe vragen van organisaties in alle sectoren en voorziet er zijn software en dienstverlening op. Ik zie in deze functie geweldige opportuniteiten om mee te werken aan het huidige groeitraject van SD Worx, zowel lokaal als internationaal. Het is een ambitieus bedrijf met duidelijke doelstellingen, de nodige financiële onafhankelijkheid en zichtbaar tevreden medewerkers.”

Bart Jonkers (44) brengt ruim achttien jaar ervaring, knowhow en passie voor HR mee. Hij begon zijn carrière in 1998 bij Arinso als consultant. Later voerde hij verschillende management - en directiefuncties uit met verantwoordelijkheden in België en Europa, altijd binnen de SAP-HR context.

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 3.600 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent maandelijks 4,15 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 31 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

Contacteer ons
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com