Pieter Goetgebuer nieuwe persverantwoordelijke bij SD Worx

Pieter Goetgebuer is de nieuwe persverantwoordelijk bij SD Worx. In zijn functie is hij het centrale aanspreekpunt voor de pers, brengt hij hen in contact met de verschillende domeinspecialisten binnen SD Worx en biedt hij journalisten interessante interviews aan.

Pieter Goetgebuer:

“Als grootste HR-dienstverlener in België en nummer drie in Europa heeft SD Worx een schat aan relevante en representatieve gegevens als het gaat over onze job en alles wat erbij komt kijken. Die informatie willen we delen met de media en zo met het grote publiek. Journalisten verrassende en sterke scoops bieden, interessante achtergrondinformatie geven, interviews voorstellen met specialisten die over een dosis kennis en ervaring beschikken of authentieke klantenverhalen aanreiken, dat zie ik als mijn taak. Journalisten met vragen over loonberekening, personeelszaken, tax, arbeidsrecht, coaching en actuele HR-zaken zoals flexibele verloning, het mobiliteitsbudget of duurzaam langer werken, kunnen bij ons terecht.”

Pieter Goetgebuer (37) heeft meer dan tien jaar ervaring in de communicatiesector als PR-specialist, copywriter en videoproducent bij Quadrant Communications. Hij verzorgde er onder meer de perscommunicatie voor Microsoft. Pieter studeerde Germaanse Filologie aan de Universiteit Gent en behaalde een master in Bedrijfskunde en –communicatie aan de Hogeschool Gent. 

Contacteer ons
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke SD Worx, SD Worx
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke SD Worx, SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com