Pieter Goetgebuer nieuwe persverantwoordelijke bij SD Worx

Dinsdag 28 april 2015 — Pieter Goetgebuer is de nieuwe persverantwoordelijk bij SD Worx. In zijn functie is hij het centrale aanspreekpunt voor de pers, brengt hij hen in contact met de verschillende domeinspecialisten binnen SD Worx en biedt hij journalisten interessante interviews aan.

Pieter Goetgebuer:

“Als grootste HR-dienstverlener in België en nummer drie in Europa heeft SD Worx een schat aan relevante en representatieve gegevens als het gaat over onze job en alles wat erbij komt kijken. Die informatie willen we delen met de media en zo met het grote publiek. Journalisten verrassende en sterke scoops bieden, interessante achtergrondinformatie geven, interviews voorstellen met specialisten die over een dosis kennis en ervaring beschikken of authentieke klantenverhalen aanreiken, dat zie ik als mijn taak. Journalisten met vragen over loonberekening, personeelszaken, tax, arbeidsrecht, coaching en actuele HR-zaken zoals flexibele verloning, het mobiliteitsbudget of duurzaam langer werken, kunnen bij ons terecht.”

Pieter Goetgebuer (37) heeft meer dan tien jaar ervaring in de communicatiesector als PR-specialist, copywriter en videoproducent bij Quadrant Communications. Hij verzorgde er onder meer de perscommunicatie voor Microsoft. Pieter studeerde Germaanse Filologie aan de Universiteit Gent en behaalde een master in Bedrijfskunde en –communicatie aan de Hogeschool Gent. 

Pieter Goetgebuer
Pieter Goetgebuer