Hanna Zijlstra nieuwe Business Unit Manager consulting

HR-dienstenverlener SD Worx heeft Hanna Zijlstra tot nieuwe Business Unit Manager Consulting benoemd. Ze zal er instaan voor HR Business Development, Employability en Learning. In haar nieuwe functie wil ze samen met haar team verder inzetten op de verschillende strategische domeinen binnen Consulting. 

Hanna zal onder meer sterk focussen op “innovatieve arbeidsorganisatie”, via Het Nieuwe Werken, het duurzaam inzetten van talent en change management en dit gekoppeld aan de nodige ondersteuning op het vlak van ‘leren’. De learning unit blijft sterk inspelen op strategische domeinen zoals ‘compliancy’ of loonbeleid, aangepast aan de actualiteit.

Ik wil op het terrein staan bij onze klanten om zo voeling te blijven houden en te weten wat er leeft en welke uitdagingen zij zien. Ik heb tien jaar ervaring in de consulting-wereld en tien jaar bij HR-afdelingen. Die gecombineerde ervaring wil ik extrapoleren, samen met mijn teams. De grootste uitdaging voor bedrijven momenteel is zich voor te bereiden op de toekomst van werk, die eigenlijk al begonnen is. Daar willen we organisaties bij begeleiden. Via ons brede netwerk kunnen we de belangrijkste HR-trends en sociaaljuridische wijzigingen doorgronden, duiden en trainen.”

Hanna Zijlstra (45) heeft ruim twintig jaar ervaring in de HR-wereld. Ze studeerde af als kunsthistorica en begon haar carrière als consultant bij een headhunter. Vervolgens ging ze aan de slag bij  Hudson, toen nog De Witte & Morel, waar ze als Senior consultant instond voor Recruitment, Assessment en Development. Later werd ze HR Manager bij Melexis om in 2008 bij de HR-afdeling van SD Worx aan de slag te gaan, eerst als HR Business Partner, later als HR manager.

Meer informatie?

Pieter Goetgebuer, Persverantwoordelijke SD Worx

T +32 (0)3 201 76 68 / M +32 (0)497 45 36 73

Pieter.goetgebuer@sdworx.com

Over SD Worx

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 3.600 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.
SD Worx berekent maandelijks 4,15 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 31 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

 

Contacteer ons
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke, SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com