Clark Taverniers wordt nieuwe Sales Director SD Worx België

Antwerpen - Op maandag 15 oktober start Clark Taverniers als Sales Director bij SD Worx België. Hij zal zich concentreren op nieuwe klanten, binnen alle segmenten en regio's. Clark vervangt Joan Peeters, die deze functie ad interim invulde. 

“Het beste klantenadvies komt tot stand door te begrijpen in welke situatie de klant zit, daarop in te spelen en meerwaarde te bieden. Voor de ene klant is dat compliance (of zich in regel stellen met wettelijke verplichtingen), voor de andere hulp bij rapportering. Voor een starter kan dat hulp zijn bij de groei en het uitbouwen van het bedrijf. Naast persoonlijk klantencontact wil ik de digitalisering volop inzetten om inzicht te krijgen in wat de klanten willen. Ik geloof heel sterk dat digitalisering de menselijke interactie rijker en intenser kan maken”, aldus Clark Taverniers. “Internationaal blijft SD Worx een challenger en het is die spirit die ik in het salesteam wil: ook al zijn we hier in België marktleider, niks is vanzelfsprekend”, stelt hij nog.

Rijkgevulde carrière

Clark is geen onbekende voor SD Worx. Hij startte zijn carrière bij Belgacom, ging nadien bij Vedior Interim aan de slag en kwam eind 1997 naar SD Worx om er verschillende salesfuncties op te nemen. Ook was hij er twee jaar lang businessmanager van de divisie Automation en drie jaar Director International Payroll Services. Begin 2008 werd Clark directeur personeelszaken bij transportbedrijf Essers, waar hij vier jaar bleef. “Het was een bijzonder leerrijke periode, dan voel je haarfijn wat een klant verwacht en hoe essentieel een goeie dienstverlening is.”

Na 4,5 jaar bij Partena als Directeur Marketing & Verkoop, startte Clark in maart vorig jaar als CEO bij VIO Interim. Hij gaf het bedrijf een stevigere structuur en maakte het klaar voor verdere groei. Dat bracht hem weer dichter bij SD Worx, die VIO eind vorig jaar overnam.

Contacteer ons
Eva De Schryver Verantwoordelijke persreleaties SD Worx
Eva De Schryver Verantwoordelijke persreleaties SD Worx
Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant centraal, kiest volop voor digitalisering en zet in op internationale groei. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen: België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van €443 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen.

 

Meer info op: www.sdworx.com